Friday, June 26, 2009

Modem untuk dijual

Kedai kitorang dah masuk stok HSUPA/HSDPA USB Modem.pade korang yang berminat untuk membeli modem untuk broadband, boleh hubungi Mr John SSL kat takader_lagi@yahoo.com @ 016628limasembilanlapanempat. Nak register U-Mobile & Celcom Broadband pun boleh taw..hehehe

HSUPA USB Modem - 8 left in stock

Package: 1 HSUPA Modem, 1 USB cable in box

Warranty: 1 year warranty

Dealing method: COD ( Around KL - Sungai Besi, Cheras, Keramat, Wangsa Maju - Wangsa melawati - Setiawangsa - Center KL - Ampang - Kepong - Segambut - Jinjang etc..)( Shah Alam Seksyen 13)

Location of seller: Sungai Besi

Contact method/ Any questions/ Problems or Details: PM or call : 016 - 6285984 or email me: takader_lagi@yahoo.com

Item(s) conditions: NEW

Price: RM200 (Postage Fee please add RM10)

Cupcake untuk korang

hahaha..fanatik punye pasal, dah kerah tenaga cik Baby untuk tempah cupcake kat kawan dia

Hahaha..tapi salah eja..xpe janji ade org akan jeles..

Monday, June 22, 2009

SukaSukaLensa in twitter logo


poyo jer pasal xde pun akaun twitter..korang pun bleh buat kat sini

Friday, June 19, 2009

Thursday, June 4, 2009

Futsal sane sini ~ Juara antara Juara

Itu hari aku dah bantai kutuk budak Software sampai ade yang bagi serangan balas..ade yang dah report kat pihak atasan Faculty pasal aku dah bocorkan rahsia dorang main rasuah..lantak la,aku x peduli..yang penting, team Software giler tak power..memang harap je player bergaya,tapi main tah pape..hahaha..

Skang nih aku dah buktikan team mcm Network memang hebat..1st Runner up beb..dah la gempak ngan barisan pemain dari luar bandar je..tak caye??
Aku tak payah cakap pape pun taw kitorang memang power dari budak Software

Model ke Awek??

SukaSukaLensa dah tekad nak amik sorang minah cun nih jadi model.tp kalo boleh,aku nak jadikan awek gak..hahaha..boleh la kot belagak ngan Adi Network tu..dah la kene beli ngan Nani, bajet hensem ramai gadisan nak kepit keliling pinggang.

Hasil browse gune pak Google..
Amacam cun tak??Yoo Bin from Wonder Girls.
p/s: Su, boleh pigi la lu..hahaha..